Κριτικές Keto Bullet

 • Ιωάννα
  Δεν πίστευα ότι ο καφές θα μπορούσε να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, αλλά πραγματικά λειτουργεί! Με τη βοήθεια του Keto Bullet έχω χάσει 15 κιλά σε μόλις 5 εβδομάδες! Το προτείνω σε όλους, το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.
  Keto Bullet
 • Loukas
  Η γυναίκα μου και εγώ είμαστε και οι δύο χοντροί, έχουμε αποφασίσει να πάρουμε την υγεία μας στα χέρια μας. Οι δίαιτες δεν βοήθησαν πολύ καθώς ήμασταν συνεχώς απογοητευμένοι. Αποφάσισα να παραγγείλω το Keto Bullet για δοκιμή. Το ποτό είχε πολύ καλή γεύση, αντικαθιστά πραγματικά τον πρωινό καφέ. Το αποτέλεσμα είναι επίσης εκεί - σε δύο εβδομάδες μετά τη λήψη της φωτογραφίας, έχασα ένα μέγεθος, όλα τα ρούχα έγιναν υπέροχα. Η γυναίκα έχει επίσης αποτέλεσμα.
  Keto Bullet
 • Maria
  Έπινα καφέ για απώλεια βάρους κάθε μέρα, σε 3 εβδομάδες έχασα 7 κιλά. Το πιο σημαντικό, το λίπος έχει φύγει από τις προβληματικές περιοχές. Λυπάμαι πολύ που δεν τόλμησα να δοκιμάσω το Keto Bullet νωρίτερα.
  Keto Bullet
 • Ευαγγελία
  Ένας φίλος περιποιήθηκε το keto bullet όταν την επισκέφτηκα. Μου άρεσε τόσο η γεύση που αποφάσισα να παραγγείλω για τον εαυτό μου. Δεν πίστευα πραγματικά σε θαυματουργές ιδιότητες. Έπινα καφέ αντί για καφέ για ένα μήνα και έχασα 11 κιλά στην πορεία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, συμβουλεύω όλους.
  Keto Bullet
 • Xeyale
  Ο Keto Bullet έγινε ο σωτήρας μου! Μετά τον τοκετό, έγινε πολύ χοντρή, για χρόνια δεν μπορούσε να απαλλαγεί από το αυξημένο βάρος. Iπια ένα πακέτο καφέ κάθε πρωί και έχασα 25 κιλά σε δύο μαθήματα. Αυτός δεν είναι ο τελικός στόχος, οπότε συνεχίζω να πίνω το φάρμακο.
  Keto Bullet
Εκτίμηση Keto Bullet
4.7
24