Οδηγίες χρήσης Keto Bullet

Αν θέλετε γρήγορα αποτελέσματα, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Keto Bullet

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Keto Bullet
  1. Ρίξτε το περιεχόμενο ενός φακελίσκου σε ένα φλιτζάνι.
  2. Προσθέτουμε 200-250 ml νερό και ανακατεύουμε καλά.
  3. Πιείτε έναν καφέ πριν το πρωινό.
  4. Πίνετε καφέ κάθε μέρα.

Λειτουργίες εφαρμογής

Το αδυνατιστικό ποτό καφέ μπορεί να ληφθεί μόνο του, δηλαδή χωρίς δίαιτα, ή ως συμπλήρωμα στη δίαιτα κετο. Ενδείξεις εισαγωγής - η επιθυμία να χάσετε βάρος. Το ποτό είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ποσότητα υπέρβαρου, αποτελεσματικό ακόμη και με παχυσαρκία 1-2 βαθμών.

Λάβετε υπόψη ότι το ποτό περιέχει φυσικό καφέ. Μην το πάρετε το βράδυ, διαφορετικά μπορεί να έχετε πρόβλημα στον ύπνο.

Υπάρχουν αντενδείξεις και παρενέργειες;

Το Keto Bullet δεν έχει αντενδείξεις. Μπορεί να το πιει όποιος είναι δυσαρεστημένος με το βάρος του. Η φόρμουλα είναι απόλυτα ισορροπημένη, έτσι ώστε το προϊόν να μην προκαλεί παρενέργειες. Ο καφές δεν προκαλεί εθισμό. Δεν συνιστάται για παιδιά και εφήβους καθώς η παχυσαρκία σε αυτή την ηλικία μπορεί να είναι προσωρινή.

Πόσο καιρό μπορείτε να πάρετε το προϊόν απώλειας βάρους;

Η ελάχιστη διάρκεια εφαρμογής είναι 30 ημέρες. Μπορείτε να πιείτε καφέ μέχρι να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Οι γιατροί στην Κύπρο δεν συνιστούν τη διατήρηση μιας κατάστασης κέτωσης για περισσότερο από 8 μήνες, ή το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος έκθεσης δεν πρέπει να υπερβαίνει την καθορισμένη περίοδο. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεχίσετε να πίνετε καφέ μετά από ένα μήνα.

Πότε θα είναι το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αισθητό από την πρώτη ημέρα της χορήγησης. Μέσα σε μισή ώρα από την πρώτη δόση, θα νιώσετε χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια. Το βράδυ θα παραμείνετε ακόμα χαρούμενοι και ενεργητικοί και δεν θα αισθάνεστε πολύ πεινασμένοι. Η ενεργός καύση λίπους ξεκινά λίγες ημέρες μετά την έναρξη του μαθήματος. Μπορείτε να χάσετε έως και 5 κιλά την πρώτη εβδομάδα. Από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά, θα χάνετε 0, 5 κιλά κάθε μέρα.